News Flash:

Gheorghe Turda rupe tacerea despre fosta sa logodnica, Lucia: „Totul a fost o inscenare pentru a arata lumii cata grija are ea de mine”

4 Septembrie 2016
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe turda
Razboiul dintre Gheorghe Turda si fosta lui logodnica, Lucia, este departe de a se fi incheiat! Chiar si dupa doua luni de la despartire, Turda spune ca, in urma cu doi ani, cand a suferit un accident, femeia a facut tot ce a putut pentru a se afla cat de grijulie este.

In anul 2014, Gheorghe Turda se pregatea sa urce pe scena Festivalului „Sus pe Arges, la izvoare”, din Pitesti, insa, i –a facut rau in timpul repetitiilor si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

„Maestrul a spus ca ma iubeste, apoi i-am spus  si eu aceleasi cuvinte. I s-a facut rau. Inca nu stim cand ne vom externa, medicii sunt cei care decid”, declara pe-atunci, Lucia Lazar.

Se spunea atunci ca Turda nu a mai putut urca pe scena pentru ca a suferit un atac cerebral vascular, dar cu toate acestea, situatia nu a fost chiar atat de grava.

Gheorghe Turda spune ca totul a fost o exagerare a Luciei, pentru a fi apreciata de public.

„Am avut un atac ischemic minor, nu ceva atat de grav pe cat a lasat ea sa se inteleaga. Ea  facut valva, a chemat ambulanta, insa eu puteam sa urc pe scena in ziua respectiva, eram apt. De fapt, a fost strategia ei, totul a fost o inscenare pentru a arata lumii cata grija are ea de mine”, a declarat Gheorghe Turda.

gheorghe turda lucia lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005903 (s)