News Flash:

Gesturi inocente ale femeilor care incita barbatii

18 Septembrie 2015
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1

Uneori, cele mai nevinovate gesturi ii pot face pe barbati sa se gandeasca la sex, lucru pe care il poti folosi in avantajul tau cu putina subtilitate.

Iata 7 gesturi inocente care incita barbatii si pe care le poti incerca cu partenerul, dar si cu barbati necunoscuti cu care vrei sa flirtezi, dar nu in mod direct si evident.

Linsul buzelor

Miscarea limbii pe buze este extrem de senzuala atunci cand este cu adevarat un gest inocent. Cand bei un cappuccino sau o alta bautura cu spuma sau cand bei un pahar de lapte, ai cu adevarat un motiv sa-ti cureti usor buzele cu limba, iar gestul tau nu va ramane neobservat pentru barbatii din jur. Daca obtii si contactul vizual cu barbatul pe care vrei sa-i inciti, gestul este si mai eficace.

Soptitul la ureche

Aerul cald pe care il simte atunci cand ii vorbesti la ureche il poate excita pe loc. Asigura-te ca gestul nu este nepotrivit si ca nu va fi interpretat de cei din jur ca o modalitate de a-i vorbi de rau, iar soaptele tale il vor incita pe norocos chiar daca ii spui ceva complet banal. Nu va tine minte ce ii spui, va tine minte cum s-a simtit cand i-ai soptit ceva la ureche.

Mancatul cu degetele

Intr-o cafenea, intr-un restaurant sau chiar la birou, mancatul cu degetele este un gest ce poate fi foarte incitant pentru barbatul a carui atentie ti-o doresti. Alege un desert, atinge-l usor cu degetul si suge-ti apoi degetul, fara sa exagerezi. Miscarea poate fi eficace si cu alte alimente, dar mai putini barbati sunt receptivi la aripi de pui cu sos de usturoi decat la un desert delicat.

Desfacerea parului prins

Atingerea parului ii incita pe multi barbati, iar desfacerea parului prins este cel mai eficace gest pentru a le atrage atentia. Gestul are efect maxim atunci cand il faci cu ambele maini, ridicand coatele in sus, lucru ce ii va atrage cu siguranta atentia si asupra sanilor tai. Alte jocuri inocente cu degetul prin par pot avea acelasi efect, dar ceva mai slab.

Complimentele in public

Un barbat laudat in fata prietenilor sau colegilor va aprecia dublu complimentele tale. Cel mai reusit compliment inocent ii vizeaza aptitudinile, nu aspectul fizic. Cand ii admiri cu voce tare muschii, gestul nu mai este nevinovat, dar daca ai cuvinte de lauda pentru hainele pe care le poarta si modul in care il pun in valoare, va fi incitat fara sa simta ca gestul tau are si o conotatie mai putin inocenta.

Rugamintea de ajutor

Poate chiar mai mult decat complimentele, barbatii apreciaza sa fie utili. Cand ii ceri ajutorul unui barbat in modul cel mai inocent, asigura-te ca o faci pentru un lucru cu adevarat dificil, pe care nu l-ai putea realiza singura prea usor. Daca ii ceri sa te ajute cu lucruri extrem de simple, ar putea intelege din gestul tau fie ca incerci in mod evident sa-i atragi atentia asupra ta, fie ca nu esti prea inteligenta sau priceputa.

Apropierea nevinovata

Barbatii sunt incitati rapid de o apropierea unei femei in spatiul personal. Cand te apropii atat de mult incat iti poate mirosi parfumul sau chiar il atingi cu parul, nu va ramane impasibil. Asigura-te insa ca ai un motiv bun sa faci asta, fie ca te intinzi sa iei ceva de langa el, fie ca te impiedici, intr-un mod cat mai natural si subtil. O alta tactica de apropiere este sa-l rogi sa tina un obiect pentru cateva momente, cand ai mainile pline. In acest mod, ii dai si ocazia sa te atinga pe mana.


linsul buzelor apropierea nevinovata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)