News Flash:

George Becali, audiat la DNA

11 Martie 2016
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
becali4
Finantatorul echipei Steaua, George Becali, este audiat vineri la DNA in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, in legatura cu declaratiile pe care le-a dat in dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu.
Audierea are loc dupa ce George Becali le-a solicitat procurorilor acest lucru, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
"Unii care se asteapta ca Becali sa ajunga la puscarie iar sa isi puna pofta in cui. Gelozia, invidia, dusmania, asta e la oameni. Am si eu pacatele mele. Declaratii, am dat doua. Da, mi le aduc aminte si mi le mentin. Si daca nu imi aduc aminte, nu imi aduc. La «Valiza» am recunoscut eu tot, am spus, da, am vrut sa dau bani ca am vrut sa joace corect. Valiza o recuperez dupa ce o sa vina castigul de la CEDO", a declarat George Becali la intrarea la audieri.
Intrebat despre declaratiile pe care le-au facut politicienii despre el, George Becali a precizat : "Nu trebuie sa imi ia apararea domnul Basescu, pentru ca Sfantul Vasile cel Mare a zis ca adevarul nu are nevoie de aparare. Am venit singur, nu am nevoie de avocat. Basescu m-a bagat la puscarie dar tot ma uit la el. E dat naibii. Cand nu ii convine de Kovesi zice ca da prea multe declaratii, cand ii e frica, o pretuiesti. O compara cu Morar al lui. Pai, Morar nu face nici doi bani".

gelozia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006147 (s)