News Flash:

Geoana: Voi propune o platforma pentru Congresul PSD, voi candida alaturi de alti colegi

22 Ianuarie 2015
1322 Vizualizari | 0 Comentarii
geoana
Senatorul Mircea Geoana spune ca intentioneaza sa propuna o platforma pentru Congresul PSD si sa candideze alaturi de alti colegi pentru conducerea partidului, sustinand totodata ca, daca in fruntea formatiunii raman actualii lideri, el va avea "obligatia ca noul PSD sa fie inceput ca proiect nou".
Exclus din PSD in noiembrie anul trecut, Geoana a fost intrebat, miercuri, la Gandul Live, daca, in cazul in care ar putea, ar candida la sefia PSD.
"In orice organizatie politica (...) Congresul este forul suprem, acolo se transeaza toate subiectele, inclusiv de genul exluderii pe care Ponta si un numar de acoliti au facut-o in mod abuziv (...). Voi propune partidului in urmatoarele zile, in urmatoarele saptamani, un proiect politic pentru Romania, dintr-o perspectiva de stanga autentica, intorsi la valorile noastre si la ideologia noastra fundamentala, pe criterii de integritate si competenta pentru oamenii pe care-i propunem. Voi propune o platforma pentru Congresul PSD si voi aduna in jurul acestei platforme, sunt convins, foarte multi colegi si colege din generatiile mai tinere, cele mai experimentate si sunt convins ca vom avea castig de cauza. In acest moment, eu sustin proiectul, nu atat pozitia. Nu exclud aceasta posibilitate, dar in esenta proiectul ma intereseaza mai mult decat orice. (...) Vreau sa ajungem in Congres (...), voi candida alaturi de alti colegi. Nu pozitiile sunt importante acum, nu este scopul meu in viata sa fiu presedinte la PSD sau la noul PSD in eternitate. In acest moment, nu pozitia mea este importanta, ci calitatea proiectului si calitatea oamenilor care sustin acest proiect", a spus Geoana.
Mircea Geoana a sustinut ca are "responsabilitatea" sa ofere partidului din care provine si pe care l-a condus "sansa unui nou inceput", mentionand ca aceasta ar insemna "o platforma" cu care sa mearga la congres.
Mediafax.ro 

congresul psd psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006014 (s)