News Flash:

Geoana cere "demisia neintarziata" a lui Ponta

5 Iunie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Partidului Social Romanesc, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Galati, ca Victor Ponta ar trebui sa isi dea "demisia neintarziata" din toate "functiunile politice", acesta fiind singurul raspuns "care sa atenueze pata uriasa de rusine de pe obrazul Romaniei".
Mircea Geoana a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca Victor Ponta trebuie sa isi dea demisia neintarziat "din toate functiunile politice" pentru ca nu este un politician obisnuit, fiind prim-ministru si liderul celui mai mare partid din Romania, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Nu exista decat un singur raspuns decent si care sa atenueze pata uriasa de rusine de pe obrazul Romaniei in cazul Ponta, decat demisia neintarziata a domnului Ponta din toate functiunile politice pe care le detine in acest moment: din cea de premier, din cea de presedinte PSD si din cea de deputat. Nu este un politician obisnuit, este primul ministru al Romaniei, nu este un politician obisnuit, este presedintele celui mai mare partid din Romania. Deci, daca exista o bruma de respect fata de interesul general si de reputatia Romaniei, primul ministru acuzat de sapte capete de acuzare pentru coruptie nu are decat un singur raspuns de dat. Nu trebuie sa-i ceara presedintele ca sa demisioneze, nu trebuie sa-i cer eu ca sa demisioneze, nu trebuie sa-i ceara liberalii sau oricine altcineva sa demisioneze. Este singurul gest de minima onorabilitate, in ceasul al 30-lea, pe care Victor Ponta ar trebui sa-l faca in acest moment", a declarat Mircea Geoana.
El a spus ca Victor Ponta ar fi trebuit sa demisioneze mai demult, de pe "vremea plagiatului", iar de astazi Ponta "este istorie din punct de vedere politic", sustinand ca, odata cu demisia acestuia, "Romania are sansa unui nou inceput".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004367 (s)