News Flash:

Garbine Muguruza a castigat turneul de la Roland Garros

5 Iunie 2016
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
muguruza
Garbine Muguruza, favorita numarul patru, a invins-o, sambata, scor 7-5, 6-4, pe liderul mondial, Serena Williams, in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, acesta fiind primul trofeu de Mare Slem din cariera jucatoarei de 22 de ani din Spania.
Garbine Muguruza a inceput mai bine meciul si a castigat impotriva serviciului in game-ul cinci, insa liderul mondial, Serena Williams, nu a cedat si a revenit la 4-4, iar setul s-a decis in prelungiri. Sportiva din Spania a facut break-ul la 5-5 si a inchis setul in favoarea sa, scor 7-5, dupa ce a salvat doua sanse de rebreak ale adversarei.
Mansa secunda a debutat, tot cu jucatoarea din Spania, a patra favorita pe lista capilor de serie, a castigat pe serviciul Serenei, dar americanca s-a redreseaza rapid, a facut break-ul si a egalat la 1-1. Muguruza a rupt din nou echilibrul, scapand de un game greu pe propriul serviciu si ajunge la 4-2 in setul al doilea, iar la 5-3, Serena Williams a salvat patru mingi de meci pe propriul serviciu, insa nu a mai avut ce face in game-ul 10, castigat de Muguruza, care a inchis si meciul in favoarea sa.
Serena Williams a reusit 7 asi, fata de 4 ai adversarei, care a comis si mai multe duble greseli, 9 la numar. Liderul mondial a avut 23 de lovituri castigatoare, in timp ce Muguruza, doar 18 si 25 de greseli nefortate. Sportiva din Spania a stat insa mai bine la procentajul primului serviciu, 58 la suta fata de 49 la suta Serena Williams.
S-a terminat 7-5, 6-4 pentru Garbine Muguruza, care a castigat primul trofeu de Mare Slem din cariera, dupa ce anul trecut a ratat aceasta sansa, fiind invinsa in finala de la Wimbledon, chiar de Serena Williams, care nu a reusit sa egaleze recordul detinut de Steffi Graff, de 22 de titluri de Mare Slem.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005492 (s)