News Flash:

GALERIE FOTO - Dupa Untold, DEZASTRU pe Cluj Arena! Pista de atletism a fost distrusa

16 August 2018
795 Vizualizari | 0 Comentarii
1

Unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania, Cluj Arena, arata ca dupa razboi dupa terminarea festivalului Untold, evenimentul care a pus Romania pe harta Europei la nivel muzical, prin complexitatea "maratonului" din orasul primarului Emil Boc.

Considerata cea mai buna pista de atletism din tara, peste Dinamo, cea de pe Cluj Arena a devenit doar un portativ plin de gauri dupa ce zeci de mii de pasionati de muzica electronica au luat cu asalt arena. Pagina de facebook a postului Radio Cluj a prezentat in aceasta dupa-amiaza cateva imagini incredibile care vorbesc despre felul in care organizatorii au ales sa protejeze pista de atletism. Imaginile revoltatoare au fost distribuite de mai multi campioni ai Romaniei care si-au aratat indignarea fata de ce s-a intamplat pe stadionul care a gazduit Campionatele Internationele de atletism din aceasta primavara, competitie la care FRA, forul condus de Florin Florea, a ales sa introduca bilete de intrare la mitingul atletic.

Iata mai jos postarea publicata de Radio Cluj, una care scoate in evidenta si imagini incredibile din tribune, cu zeci de scaune rupte. sursa: Radio Cluj

Galerie Foto

cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004368 (s)