News Flash:

Gabriela Firea taie si spanzura in Capitala! O NOUA DEMITERE!

9 Ianuarie 2017
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea
Primarul general Gabriela Firea a anuntat, in aceeasta dimineata, ca l-a demis pe managerul de la Spitalul Colentina, dupa ce, duminica, pacientii si cadrele medicale ale acestei unitati spitalicesti au fost tinuti in frig din cauze care tin strict de o problema a conducerii spitalului.


"Astazi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina", a declarat Firea, astazi, la comandamentul de iarna.


Primarul general a precizat ca nu a fost respectat contractul de management si nu au fost asigurate conditii normale pentru toti pacientii.
Potrivit Gabrielei Firea, in cursul zilei de duminica, aproape jumatate dintre pacientii si medicii spitalului au stat in frig.


”Aproape o jumatate de zi, pacientii au stat in frig. Am dispus luarea unor masuri urgente, control, sa aflam de ce spitalul nu este pregatit sa faca fata unei perioade geroase si care este motivul pentru care pacientii si medicii stau in frig. Nu era o problema de la RADET, presiunea si temperatura erau normale, ci era o problema interna, de lipsa de management, de inexistenta unui contract de mentenanta si a unei revizii care se face intotdeauna inaintea sezonului rece si, in general, o tratare superficiala a actului managerial”a spus Firea.


spitalul colentina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007159 (s)