News Flash:

Gabriel Oprea: "Voi conduce Guvernul ca un militar, ca la armata"

24 Iunie 2015
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul "ca la armata", cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.
"Voi conduce ca un militar, ca la armata. Mai putina politica si proceduri si avize mai rapide", a spus Oprea la Realitatea TV.
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, "pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru" de catre Victor Ponta.
Duminica, premierul Ponta a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca ii va cere presedintelui Klaus Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval.
Oprea va avea inclusiv atributia de a conduce sedintele de guvern.
Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang. Mediafax.ro

acte normative oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007032 (s)