News Flash:

Gabriel Cotabita, in continuare in stare grava

17 Mai 2015
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita2
Fiica cea mare a lui Gabriel Cotabita a publicat vineri dupa-amiaza un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, in care le cere apropiatilor discretie si anunta ca toate datele despre starea de sanatate a artistului vor fi facute publice de medicii acestuia.

Aela Cotabita a scris: "Mesajul acesta vine ca urmare a speculatiilor din ultimele zile si se adreseaza exclusiv fanilor, prietenilor si persoanelor dragi tatei care se ingrijoreaza.

Medicii care se ocupa in aceste momente delicate de tatal nostru impreuna cu noi toate reprezentam o echipa. O echipa care este alaturi de el trup si suflet si care se ocupa constant de ameliorarea starii in care se afla.

Va asiguram ca beneficiati de transparenta in comunicarea evolutiei starii de sanatate a tatalui nostru. Insa va reamintim ca atunci cand va fi cazul de noi declaratii oficiale, ele vor fi facute de catre singurele persoane abilitate: reprezentantii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru.

Multumim celor care au inteles si respecta in continuare dorinta noastra de a gestiona situatia curenta cu discretie, rabdare si in mod special cu o viziune pozitiva asupra prezentului si viitorului omului si artistului Gabriel Cotabita", a scris fiica cea mare a artistului, pe pagina personala de Facebook.

aela cotabita medicii gabriel cotabita facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006538 (s)