News Flash:

Gabriel Cotabita a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Elias. Vezi ce spun medicii

16 Iunie 2015
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita
Gabriel Cotabita a fost transferat, marti, de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost internat din 8 mai, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical Dana Safta.
Din aceasta dimineata, Gabriel Cotabita se afla internat in Spitalul Elias si intra intr-un proces complex de recuperare", a spus directorul medical al unitatii sanitare, Dana Safta.
Ea a precizat ca nu se pune problema ca Gabriel Cotabita sa fie supus vreunei interventii chirurgicale, ci a fost internat la Spitalul Elias strict pentru recuperare complexa.
Reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca au anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Gabriel Cotabita are stare generala buna si se alimenteaza oral.
"Pacientul se afla in stare generala buna, echilibrat respirator si hemodinamic, cu mobilitate prezenta si se alimenteaza oral. In cursul acestei dimineti a fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate si recuperare complexa", se arata in comunicatul Spitalului Floreasca.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005015 (s)