News Flash:

FURTUNA DEVASTATOARE la Timisoara! Vantul a facut PRAPAD! Sunt persoane decedate

17 Septembrie 2017
1824 Vizualizari | 0 Comentarii
acc info trafic
O puternică furtună s-a abătut, duminică după-amiaza, deasupra Timișoarei. Doar câteva minute de vânt extrem de puternic au creat haos în oraș. Doar câteva minute de vânt puternic au fost suficiente pentru a crea haos în oraș. Potrivit informațiilor primite până la această oră, zona centrală a orașului a rămas fără curent electric. De asemenea, vântul puternic a zburat țigle și cărămizi în stradă, numeroși pomi s-au rupt și există străzi pe care au căzut inclusiv schelele de pe clădiri. De asemenea, numeroase semafoare s-au rupt, iar mulți șoferi s-au trezit cu parbrizele sparte. Din păcate, mai multe persoane au decedat în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra Timișoarei, scrie tion.ro.

O primă victimă s-a înregistrat la Grădina Zoologică din Timișoara, unde potrivit reprezentanților ISU Timiș, un copac a căzut și a strivit-o. Este vorba despre o femeie, însă detaliile deocamdată sunt extrem de puține.

 

Cel puțin o altă victimă a fost înregistrată pe Calea Lugojului, acolo unde poarta de intrare în Timișoara a căzut peste o mașină. Echipajele de descarcerare se află la fața locului și încearcă la ora publicării acestei știti să scoată victimele din autoturism.

Circulația pe Calea Lugojului este complet blocată pe ambele sensuri. Singura variantă de a ieși sau de a intra în oraș este prin Ghiroda.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006962 (s)