News Flash:

Fuego ii introduce pe timisoreni in atmosfera Craciunului. Concertul are loc astazi

8 Decembrie 2014
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Celebrul Fuego se va intoarce la Timisoara pentru a-si colinda admiratorii, asa cum face in fiecare an. Cantaretul a decis sa viziteze 15 orase din tara, iar calatoria sa va incepe in orasul de pe Bega. Astfel, luni, 8 decembrie, Fuego va interpreta cele mai frumoase melodii de sezon.
Evenimentul va avea loc la Opera Nationala Romana Timisoara, luni, de la ora 19. Fuego isi propune sa-si incante fanii cu nu mai putin de 2 ore de muzica live, iar alaturi de acesta se va afla si band-ul sau. Bineinteles, din repertoriu nu va lipsi nici binecunoscutul cantec „Impodobeste, mama, bradul!”.
De asemenea, in cadrul turneului „Craciunul nostru-i romanesc”, Fuego isi va lansa si cel mai nou material discografic, dedicat tot sarbatorilor de iarna.
„Sarbatorile de iarna sunt apa buna pentru suflet. Ne incarca cu energie, ne determina sa iertam, sa fim mai buni, desi ar trebui sa fim asa in permanenta. Dar acum avem motive. Iar noi, romanii, avem stabilita o taina a Craciunului, pe care o cunoastem si o putem simti doar noi, prin obiceiuri, colinde, veselie si prin felul in care alegem de fiecare data, sa pretuim aceste clipe minunate, scrie tion.ro.
Mi-am zis ca s-ar potrivi de minune ca anul acesta sa cream minuni pe scena. Alaturi de instrumentistii mei, o echipa de profesionisti, vreau sa aducem colindele mai aproape de sufletul romanesc, incercand oarecum sa ne adjudecam aceasta sarbatoare ca fiind una izvorata din imensa bucurie specifica romanilor”, spune Fuego.

celebrul fuego timisoara bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)