News Flash:

Frunzele de maslin, excelente pentru detoxifierea ficatului

31 Octombrie 2015
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
frunze maslin
Frunzele de maslin sunt deosebit de bune pentru ca sunt bogate in oleuropeina, un compus a carui valoare deriva din faptul ca este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali ce impiedica depunerea colestorolului „rau” pe artere si previne imbatranirea prematura a celulelor.

De asemenea, proprietatile frunzelor de maslin au un efect important in impiedicarea procesului de oxidare a organismului, ajuta si stimuleaza digestia, regland totodata si tensiunea artereiala.

Anghinarea este cunoscuta pentru facilitarea digestiei prin secretia biliara, favorizand eliminarea sucurilor biliare in duoden.Datorita continutului bogat in substante active precum didepside, acizi clorogenici si flavonoide, anghinarea ajuta la reducerea colesterolului in organism, stimuleaza ficatul sa secrete suc biliar si contribuie la regenerarea celulelor hepatice, fiind si un bun diuretic.

Amurariul are proprietati hepato-protectoare prin care celulele hepatice sunt protejate de actiunea substantelor toxice.

Avand un continut bogat in silimarina, aminoacizi, lipide si acid fumaric, amurariul este indicat in tratamentul afectiunilor inflamatorii ale ficatului, hepatitelor acute sau cronice, cirozei hepatice si in diverse intoxicatii care afecteaza celula hepatica. 

anghinarea amurariul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006172 (s)