News Flash:

Fructele, foarte bune pentru detoxifiere

26 Ianuarie 2015
1381 Vizualizari | 0 Comentarii

Iata valoarea nutritionala a celor mai comune fructe care apar in sezonul rece:

Struguri - 68 kcal (100 grame)
Strugurii contin vitamina C in proportie de 18%, vitaminele B1, B2 si B6, fier, magneziu, potasiu si fosfor. Sunt recunoscuti pentru prevenirea bolilor cardiovasculare si pentru ca scad nivelul colesterolului din sange.

Mere - 58 kcal (100 grame)
Contin: vitaminele A, B2, B6 si C, fier, fosfor si potasiu. Persoanele care consuma regulat mere prezinta risc mai scazut de cancer. Merele scad nivelul colesterolului, stabilizeaza zaharul din sange si previn problemele respiratorii. Iar sucul de mere este un bun antioxidant.

Pere - 61 kcal (100 grame)
Bogate in fibre, perele contin vitaminele C, E, B2 si K, potasiu, fosfor si magneziu. Cunoscute ca fructe hipoalergenice, perele micsoreaza si ele nivelul colesterolului si ajuta la pastrarea sanatatii colonului.

Nuci - 654 kcal (100 grame) Contin: fier in proportie de 19%, calciu, vitamina C si vitamina E. Nu sunt recomandate in cantitati mari daca vrei sa slabesti, dar... previn atacurile cerebrale si mentin arterele elastice, atenuand efectele negative ale mancarurilor grase consumate.

Regula de aurNutritionistii recomanda o dieta de detoxifiere cel putin o data pe an, dieta cu fructe si sucuri naturale de fructe fiind printre cele mai eficiente.


valoarea nutritionala nutritionistii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007829 (s)