News Flash:

FRF a modificat regulamentul la capitolul meciuri trucate

4 Februarie 2016
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 1 minge
Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a aprobat, miercuri, completarea unui paragraf din regulamentul disciplinar, referitor la darea si luarea de mita, trucare de meciuri, pariuri si premieri, informeaza site-ul FRF.
Potrivit comunicatului publicat pe site, Comitetul de Urgenta a hotarat completarea Regulamentului Disciplinar al FRF prin introducerea articolului 601 ce va avea urmatorul continut:
“1. Participantul la abaterile disciplinare prevazute in cuprinsul art. 60 si art. 60bis din prezentul regulament nu se pedepseste, daca ajuta in orice mod (denunt, declaratii, inscrisuri s.a.m.d.) la solutionarea cauzei si sanctionarea celorlalti participanti la respectiva abatere disciplinara.
2. Participantul care, dupa ce organismul jurisdictional competent a fost investit cu cercetarea unor abateri disciplinare prevazute de art. 60 si/sau art. 60 bis din prezentul regulament, recunoaste fapta inainte de data primei audieri a respectivului participant urmeaza a fi sanctionat cu pana la 50% din sanctiunea prevazuta pentru abaterea disciplinara comisa.”
In acest moment, Regulamentul Disciplinar are doua articole care pedepsesc aceleasi fapte cu sanctiuni diferite. Pedeapsa pentru activitati legate de pariuri la meciurile interne variaza de la una la 12 luni de suspendare, conform articolului 60bis. In articolul 60, activitatea de pariere la meciurile interne si internationale este sanctionata cu 2 ani de suspendare.
La finele anului 2015, FRF a deschis primul caz de trucare de meciuri pentru pariuri. Vizate sunt 10 partide disputate de divizionara secunda Gloria Buzau, in sezonul 2014-2015, contra echipelor Academica Arges, ACS Berceni, Farul Constanta, FC Voluntari, CF Braila, SC Bacau si Rapid CFR Suceava. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006019 (s)