News Flash:

Franta, prima finalista la Cupa Mondiala din Rusia

11 Iulie 2018
949 Vizualizari | 0 Comentarii
franta

Franta s-a calificat pentrru a treia oara in finala Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Belgiei, in semifinalele competitiei. Golul a fost marcat de Umititi '51.
Umtiti a marcat cu capul dupa un corner executat de Griezmann.

Campioana mondiala in 1998, cand a organizat turneul final, dupa 3-0 cu Brazilia in finala, Franta a mai jucat in ultimul act la CM in 2006, in Germania, cand a pierdut la loviturile de departajare, in fata Italiei.

Marti, au evoluat echipele:

Belgia: Courtois - Alderweireld, Kompany (cap.), Vertonghen - Dembele (Mertens '60), Witsel, Fellaini (Carrasco '80), Chadli (Batshuayi '90+1) - De Bruyne, Lukaku, Hazard. Selectioner: Roberto Martinez;

Franta: Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez - Pogba, Kanté - Mbappé, Griezmann, Matuidi (Tolisso '86)- Giroud (Nzonzi '85). Selectioner: Didier Deschamps.

Arbitru: Andres Cunha (Uruguay)

Partida a fost urmarita din tribune de presedintele francez Emmanuel Macron, de Regela Filip al Begiei si de Regina Mathilde.

In finala, Franta va intalni invingatoarea din a doua semifinala, Anglia - Croatia, care va avea loc, miercuri, de la ora 21.00, la Moscova.

Belgia va juca, sambata, la Sankt Petersburg, finala mica, impotriva formatiei care va pierde in a doua semfinala. Finala mare va avea loc duminica, la Moscova.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006811 (s)