News Flash:

Frank Lampard se va casatori cu prezentatoarea TV Christine Bleakley

9 Iulie 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Frank Lampard
Fostul international englez Frank Lampard a dezvaluit presei britanice ca este "foarte pregatit" sa se casatoreasca cu Christine Bleakley, prezentatoare a televiziunii ITV, cu care este logodit de patru ani, si ca ceremonia va fi una discreta, cu putini invitati.
"Sunt foarte pregatit pentru acest pas. Vom face o ceremonie destul de restransa, intima, fara vreo surpriza", a declarat sportivul, citat de dailymail.co.uk.
Frank Lampard s-a mutat recent la New York, dupa semnarea contractului de 18 luni cu New York City FC si recunoaste ca va fi un efort sa-si mentina relatia cu Christine, in varsta de 36 de ani, avand in vedere ca aceasta va ramane in Marea Britanie.
"Nu ne place sa stam departe unul de celalalt prea mult timp, asa ca vom face sa functioneze aceasta relatie. Probabil ca ea va face mai multe drumuri decat mine, dar formam un cuplu caruia ii place sa fie impreuna", a mai spus Lampard.
Frank si Christine - care sunt impreuna din 2009 - au pornit deja in cautarea unui apartament in New York, iar surse apropiate lor sustin ca sunt interesati de o locuinta a carei suprafata depaseste 2.500 de metri patrati, a carei chirie este de 64.000 de lire sterline pe luna.
Frank Lampard, in varsta de 37 de ani, are doua fiice, Luna (10 ani) si Isla (8 ani), cu modelul spaniol Elen Rivas, de care s-a despartit in 2009.
Mijlocasul englez a evoluat in 626 de partide pentru Chelsea in perioada 2001-2014, dupa care s-a transferat liber de contract la Manchester City. De la finalul acestei editii de campionat el va evolua la gruparea americana New York City, care are aceiasi proprietari ca Manchester City.
Christine Bleakley este una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea radio si TV din Irlanda de Nord, iar de-a lungul carierei sale in media - pe care a inceput-o in 2004 - a colaborat cu BBC Northern Ireland, Belfast Citybeat si Magic Radio.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006842 (s)