News Flash:

FranIois Hollande a fost primit de Klaus Iohannis, la Palatul Cotorceni

13 Septembrie 2016
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Fran ois Hollande
Presedintele Frantei, François Hollande, a fost primit, marti, de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, urmand ca cei doi sa sustina o declaratie de presa comuna la ora 10.30.
François Hollande a sosit in Romania luni seara, in cadrul unei vizite de stat, prima de acest fel a unui presedinte francez din 1991, iar in cursul diminetii de marti a depus o coroana de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut din Parcul Carol.
Dupa ceremonia de primire de la Palatul Cotroceni, Hollande va avea convorbiri tête-à-tête cu presedintele Iohannis, iar la 10.30 cei doi vor sustine declaratii de presa comune.
Seful statului francez va vizita apoi Laserul ELI-NP de la Magurele, care face parte dintr-un program european de cercetare destinat dezvoltarii celor mai puternice lasere din lume.
La ora 13.00, Hollande va participa la un pranz de lucru cu premierul Dacian Ciolos. Cei doi vor vizita fabrica de elicoptere Airbus Romania.
De altfel, Francois Hollande va fi insotit de aproximativ 30 de directori de companii franceze, "semn al intensitatii legaturilor economice cu Romania", unde constructorul de automobile Dacia, filiala Renault, genereaza singur aproape 3 la suta din PIB, potrivit AFP.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007165 (s)