News Flash:

FOTO - Un lugojean i-a blestemat pe candidatii la presedintie si si-a fotografiat buletinul de vot: "Sa va trasneasca Dumnezeu pe toti"

3 Noiembrie 2014
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
Un lugojean care s-a prezentat la votul pentru alegerile prezidentiale de duminica a desenat cu pixul, pe buletin, o a 15-a casuta in care a scris un mesaj pentru candidati si a pus stampila pe buletin.
Un lugojean a considerat ca niciunul dintre cei 14 candidati din acest an la alegerile prezidentiale 2014 nu merita votul lui, asa ca, fara prea multe optiuni, a decis sa-si faca singur un chenar in care sa puna stampila. Potrivit www.redesteptarea.ro, barbatul nu a stat pe ganduri si, singur in cabina de vot, acolo unde legea ii permite sa voteze in taina, a desenat un al cincisprezecelea chenar, in care a scris un mesaj care poate fi cu usurinta considerat intrigant. „Eu nu am nimic cu voi da sa va trazneasca Dumnezeu pe toti”, a scris lugojeanul in chenarul desenat. Imediat dupa ce si-a editat singur „candidatul” in patratelul desenat cu pixul, barbatul a si pus stampila cu mentiunea „VOTAT” in perimetrul prevazut de lege. La final, ca sa poata imortaliza momentul, lugojeanul a facut si o fotografie buletinului de vot, care a primit deja mai multe aprecieri pe retelele de socializare. Buletinul de vot va fi anulat la numaratoarea de la inchiderea urnelor.

un lugojean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005630 (s)