News Flash:

FOTO SOCANT! Efectele fumatului in 16 ani. Femeile din imagine sunt gemene! Poza aceasta te va face sa renunti la tigari

30 Martie 2016
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
efecte fumat
Nu mai este nicio noutate faptul ca efectele fumatului asupra organismului sunt devastatoare, mai ales odata cu trecerea anilor.

Intr-o tigara exista 43 de substante chimice care cauzeaza cancerNicotinacontinuta de tigari este toxica si letala in doze mari. Cand isi iau doza de nicotina fumatorii inhaleaza alte patru mii de substante chimice. Multe dintre aceste componente sunt active chimic si produc schimbari negative asupra corpului.

Pe langa imbatranirea pielii tutunul provoaca impotenta, infertilitate (atat la femei cat si la barbati), afecteaza sistemul imunitar, determina aparitia cariilor, a gingivitei, agraveaza sau determina aparitia unor afectiuni ale sistemului cardiovascular, digestiv sau respirator.

Potrivit cercetatorilor straini, circulatia sangelui de la nivelul degetului mare scade cu 24% dupa ce persoana a fumat o tigara si cu 29% dupa ce persoana a fumat 2 tigari.

Cum determina fumatul aparitia ridurilor?

Tigarile contin peste 4.000 de substante toxice, iar multe dintre acestea sunt absorbite direct in sistemul circulator si sunt conduse de sange in structura pielii.

Astfel, fumatul provoaca ingrosarea vaselor de sange din stratul extern al pielii, ingreunand circulatia sanguina si golind sangele de oxigen si importanti nutrienti, cum ar fi vitamina A. De asemenea, fumatul conduce la pierderea unei cantitati importante de colagen si elastina din piele - fibre care confera pielii fermitate si elasticitate.

Fara aceste substante nu mai este creat un mediu adecvat pentru ca pielea sa regenereze si astfel apar ridurile. Imaginea de mai jos vobeste de la sine.

Galerie Foto

efecte_fumat2
efectele fumatului tigara cancer nicotina toxica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006945 (s)