News Flash:

FOTO SOCANT! Ce facea aceasta soferita la volanul masinii, pe autostrada, in mers! Este INCREDIBIL! Internautii sunt scandalizati

20 Ianuarie 2017
1672 Vizualizari | 0 Comentarii
soferita pe autostrada0
Daca la noi cele mai multe incidente survin ca urmare a telefonului si a aplicatiilor de pe el, pe care soferii le acceseaza foarte des, in Vest exista deja o noua moda.
Astfel, un pilot de masini a surprins-o pe o doamna in trafic, pe autostrada A127 ce duce catre Essex uitandu-se la televizor pe tableta, in timp ce gonea cu peste 100 km/h. Blonda viziona varianta engleza a "Masterchef" si nu a gasit nicio justificare cand Luke Page, pilotul mai sus mentionat, a tras-o la raspundere, scrie prosport.ro.
Chiar daca aceasta a deschis geamul pentru a vorbi cu el - probabil se astepta sa fie intrebata de cu totul altceva -, femeia a refuzat sa dea explicatii pentru gestul ei lipsit de responsabilitate.
Iti prezentam mai jos dialogul dintre cei doi, asa cum apare el pe dailymail.co.uk.
- Te uiti la televizor in timp ce conduci?
- Nu!
- Eu de aici asta vad. Stii ca e ilegal sa faci asa ceva, nu!?
- Bff....
- Ei bine, o sa ajungi in presa si pe Internet!
Luke Page s-a tinut de cuvant si imediat ce a ajuns acasa a postat videoul pe net. El a devenit viral, fiind preluat atat de internauti, cat si de presa din intreaga lume.

Galerie Foto

soferita_pe_autostrada1.png
essex responsabilitate luke page
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005854 (s)