News Flash:

FOTO INCREDIBIL! Iata ce se intampla pe acest drum din Nadlac. Oamenii sunt scandalizati

17 Aprilie 2015
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Un marcaj pietonal de pe DN 7G, care face legatura intre autostrada A1 si Nadlac, a declansat nemultumirea unor localnici, iar un consilier judetean catalogheaza lucrarea drept "tragi-comica", in conditiile in care dungile sunt trasate pana la jumatatea soselei, iar la capete sunt santuri adanci.
Mircea Onea, consilier judetean PNL din Arad, a prezentat presei, joi, fotografii cu o trecere de pietoni din orasul Nadlac, trasata pe DN 7G, drumul national care face legatura intre autostrada A1 si Nadlac (DN 7), aratand ca lucrarea "este demna de celebrele povestiri de la Caracal", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Onea acuza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) ca "isi bate joc de locuitorii orasului Nadlac, facand lucrari proaste si oferind oamenilor disconfort si nesiguranta".
"La intersectia dintre DN 7G si DJ 709J, cel de-al doilea fiind drumul care face legatura intre Cartierul Viile Vechi si oras, a fost facuta o trecere de pietoni demna de celebrele povestiri de la Caracal. Aceasta trecere de pietoni se termina brusc pe mijlocul drumului, unde dai de niste borduri, dupa care continua la aproape un metru in dreapta. Din imaginile prezentate se vede cum pietonii pur si simplu nu au cum sa traverseze drumul prin acest loc, pentru ca pe ambele parti trecerea este izolata de sant", a atras atentia consilierul judetean.
El catalogheaza lucrarea drept "tragi-comica", spunand insa ca respectiva trecere pentru pietoni este singura din acea zona in care locuiesc mai mult de o mie de persoane.
"Marturisesc ca rar mi-a fost dat sa vad o lucrare de o asemenea absurditate. Problema acestei lucrari tragi-comice este cu atat mai grava cu cat trecerea de pietoni este singura din acea zona, in care locuiesc peste o mie de oameni. Adica este singura cale de acces a locuitorilor acestui cartier catre oras. Prin acel loc trec zilnic sute de persoane, fie ca sunt cetateni care se duc la munca, fie ca sunt cetateni care au treaba in centrul orasului sau chiar copiii care trebuie sa mearga la scoala prin acel loc", a spus consilierul.
El a mai acuzat CNADNR ca "a lasat de izbeliste de foarte multa vreme" lucrari care sunt de executat in zona, iar cele realizate deja "au o calitate indoielnica".
Consilierul judetean cere ca "reparatia acestei ciudatenii" sa intre in sarcina constructorului, "indiferent daca se incadreaza in perioada de executie sau in cea de garantie a lucrarilor". sursa: Mediafax.ro

nadlac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004960 (s)