News Flash:

FOTO HOT! Mihaela Radulescu, fara sutien!

18 August 2016
5113 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela radulescu detox
Mihaela Radulescu a demonstrat inca o data ca este o femeie lipsita de inhibitii si s-a afisat la piscina fara sutien.


Mihaela Radulescu a reusit sa primeasca un val de critici dupa ce, miercuri, a postat pe Instagram cateva imagini in care apare fara sutien. Intr-una dintre fotografii, „diva de la Monaco” isi acoperasanii siliconati cu mainile, avand totusi grija sa-i lase suficient la vedere, iar intr-o alta poza le arata admiratorilor posteriorul intens lucrat la sala.


Imaginile, descrise „Editie limitata”, au primit cateva mii de like-uri, dar si foarte multe comentarii negative. Multi dintre admiratorii Mihaelei Radulescu sunt de parere ca aceasta exagereaza atunci cand se expune astfel si ca fotografiile sunt mai degraba indecente decat sexy.


Mihaela Radulescu a implinit 47 de ani pe 3 august

Mihaela Radulescu a implinit, pe data de 3 august a acestui an, 47 de ani. Diva, cu o cariera impresionanta in televiziune, are o si viata personala tumultoasa. Ea a fost casatorita de trei ori. In 1989 a mers la altar cu Bogdan Radulescu, al carui nume l-a si pastrat, numele ei de fata fiind Tiganu. Apoi, in 1997 s-a casatorit cu Stefan Banica Jr., de care a divortat acuzandu-l ca a inselat-o, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au casatorit in 2004 si au divortat in 2008. Mihaela are impreuna cu ultimul sot un baietel, Ayan.

Galerie Foto

raduleasca_fara_sutien
mihaela radulescu sutien sanii posteriorul indecente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007026 (s)