News Flash:

FOTO - Acesta este UCIGASUL actritei Gabriela Dorgai, din Satu Mare. Daca-l recunoasteti pe strada, mergeti urgent la politie

3 Decembrie 2014
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare au facut public portretul robot al principalului suspect in cazul actritei Gabriela Dorgai, care a fost gasita moarta in 10 noiembrie, pe malul Somesului, in municipiul Satu Mare.
Portretul robot este realizat de I.P.J.Satu Mare. Acesta este suspectul omorului comis in seara zilei de 9 noiembrie 2014 asupra victimei Vekony Gabriela Ileana (Dorgai).
Autorul a fost observat in semiintuneric de la o distanta de aproximativ 50 m.
Barbat, varsta aproximativa 30 – 35 ani; inaltime aproximativa 1,80 m; constitutie corporala normala cu umeri lati si pumnii mari; tenul pielii normal, forma fetei triunghiulara (alungita), scobit in obraji; urechile mari si putin departate; parul de culoare inchisa tuns mai scurt pe partile laterale si cu linia de insertie a parului pe frunte in V sau circulara in sus; ochi mari cu sprancenele arcuite si groase; posibil cu nasul mare si cu varful ascutit; imbracat cu o jacheta de culoare inchisa si pantaloni de jeans de culoare deschisa, potrivit informatia-zilei.ro.

gabriela dorgai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004534 (s)