News Flash:

Fostul vicepresedinte liberal al CJ Timis revine in functie, potrivit hotararii judecatoresti

23 Februarie 2015
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Marian Constantin Vasile
 Fostul vicepreşedinte liberal al Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Marian Constantin Vasile, revine în funcţie, după nouă luni, în urma unei sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile date de magistraţii Tribunalului Timiş. 

'După nouă luni, revenirea mea pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a fost decisă de către Tribunalul Timiş. Luni am primit comunicarea oficială a deciziei, care spune foarte clar două lucruri extrem de importante: câştigarea primului proces, dar şi suspendarea efectelor hotărârilor Consiliului Judeţean până la soluţionarea definitivă a cazului la Curtea de Apel, care este executorie', a declarat luni, presei, Marian Constantin Vasile. 

Vicepreşedintele liberal al administraţiei timişene explică faptul că având în vedere 'ilegalitatea şi abuzul' eliberării sale din funcţie, pe data de 6 iunie 2014, îşi reia locul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş începând din 23 februarie 2015, odată cu depunerea la Registratura Consiliului a solicitării sale în acest sens. 

'Revenirea mea pe poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, deşi nu a fost un scop în sine, mă bucură pentru că îmi oferă ocazia să-mi duc până la capăt proiectele începute şi să salvez ce se mai poate salva din cele lăsate de izbelişte de executivul acestui for', adaugă Vasile. 

El apreciază decizia instanţei ca fiind una normală, în acord cu principiile democratice şi ale statului de drept. 

În iunie 2014, Vasile a fost demis din funcţieb printr-un vot al aleşilor PSD, PC şi PPDD, fiind înlocuit, prin acelaşi vot, cu Florian Zanfir (ales pe listele PP-DD). AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)