News Flash:

Fostul presedinte al filialei PSD Timis, Titu Bojin, vrea sa candideze pe lista PMP pentru Senat

18 Septembrie 2016
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
titu bojin2
Consilierul judetean Titu Bojin, fost presedinte al forului judetean timisean, si-a depus, joi, cererea de intentie de a candida din partea PMP, pentru Senat. 
Presedintele filialei Timis a PMP, deputatul Ion Raducanu, a confirmat joi ca printre cei care doresc sa candideze se afla si Titu Bojin, dar a precizat ca listele nu sunt inca definitive si ca forma finala va fi decisa la Bucuresti. 
'Azi era termenul sa transmitem lista cu cei care si-au manifestat intentia de a-si depune candidatura, dar ei vor trece prin analiza Consiliului Executiv National al PMP. Vom completa lista daca e nevoie. Si domnul Bojin se afla pe aceasta lista a aspirantilor, pentru Senat', a afirmat Ion Raducanu, joi, intr-o conferinta de presa. 
Liderul popularilor timiseni a mai precizat ca PMP isi doreste sa atinga un scor din doua cifre la alegerile parlamentare, astfel incat sa aiba minimum 50 de parlamentari. 
'Avand in vedere ca suntem un partid mijlociu, cu 40 de parlamentari, PMP nu-si propune sa intre in campanie cu un program de guvernare, dar ne propunem sa intram intr-o coalitie de guvernare cu cineva. Dar vom intra in campanie cu cateva obiective clare, a caror realizare ne-o asumam, iar ca obiectiv de tara, PMP va avea unirea cu Moldova de peste Prut (...)', a declarat Raducanu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005054 (s)