News Flash:

Fostul patron al FC Brasov, Ioan Neculaie, va fi eliberat conditionat

20 Iunie 2018
984 Vizualizari | 0 Comentarii
12niculae CP

Fostul patron al FC Brasov, Ioan Neculaie, va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Codlea, decizia in acest sens a Tribunalului Brasov fiind definitiva.
Tribunalul Brasov a mentinut, miercuri, decizia Judecatoriei Brasov, care, pe 15 mai, a dispus liberarea conditionata a omului de afaceri Ioan Neculaie.

Acesta a executat aproximativ sase luni din pedeapsa de doi ani de inchisoare.

"Condamnatul ramane eliberat conditionat. S-a dispus punerea in libertate, daca nu este arestat in alta cauza. Definitiva", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Ciolacu, purtatorul de cuvant al Tribunalului Brasov.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins in noiembrie la Giurgiu, in timp ce incerca sa treaca granita. Fostul patron al FC Brasov era cautat pentru a fi dus in arestul politiei Brasov, dupa ce Curtea de Apel a dat o sentinta de doi ani de inchisoare cu executare, pentru infractiuni la regimul armelor si munitiilor.

Ioan Neculaie a fost inchis pentru ca, in timp ce se afla la vanatoare, a tras cateva focuri de arma spre cauciurile masinii sale, nervos pe soferul sau.

Pe langa sentinta de doi ani, Ioan Neculaie a fost obligat sa achite si suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecata.

Ioan Neculaie detine fabrica de autocamioane Roman S.A. In urma cu mai mult de doi ani, a renuntat la echipa de fotbal FC Brasov, pe care o finanta din 1999. In 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimata la suma de 80-82 milioane de euro.


cristina ciolacu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006324 (s)