News Flash:

Fostul antrenor al campioanei RCM UVT, Chester Williams, cetatean de onoare al Timisoarei

15 Septembrie 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Chester Williams2
Fostul antrenor al campioanei nationale de rugby, RCM UVT din Timisoara, Chester Williams, a venit marti la Timisoara pentru a-si ridica Diploma de licenta de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest Timisoara (UVT), pe care a absolvit-o cand conducea echipa banateana de rugby. 
'Ne face bucurie sa-l avem alaturi pe cel care ne-a adus atat de mare bucurie prin titlurile nationale cucerite de echipa noastra de rugby, marele nostru antrenor Chester Williams, care a venit in Timisoara sa-si obtina Diploma de absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport a UVT. El a facut o treaba exceptionala la rugby, dar a fost preocupat si sa urmeze cursurile universitare (...)', a spus primarul Nicolae Robu, marti, intr-o conferinta de presa la care a participat si Chester Williams. 
Oaspetelui i-au fost inmanate totodata si insemnele Titlul de Cetatean de Onoare al Timisoarei, diploma si placheta orasului, oferite dupa ce Consiliul Local Timisoara a votat in anul 2013 acordarea titlului pentru Chester Williams. 
Williams le-a multumit tuturor, exprimandu-si bucuria de a fi din nou la Timisoara, printre oameni dragi. 
'Sunt recunoscator ca am absolvit facultatea intr-o institutie de educatie atat de prestigioasa precum este UVT. (...). Este o onoare pentru mine sa primesc acest titlu (Cetatean de Onoare, n.r.) de la primarul orasului. Am mai spus, iubesc Timisoara, este un oras minunat, cred ca e inima Romaniei. Avem educatie aici, avem o echipa de rugby, viata sociala este minunata. Imi voi aminti mereu de Timisoara, este un oras care va face parte mereu din viata mea', a spus Williams. 
Conducerea UVT si primarul Nicolae Robu i-au propus lui Williams sa-si continue studiile la UVT cu un masterat, astfel ca fostul campion ar putea reveni la Timisoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007709 (s)