News Flash:

Fosta sotie a lui Cristian Boureanu vorbeste despre bataile incasate de fiica sa

13 Septembrie 2016
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
sotie boureanu
Cristian Boureanu a fost ridicat, luni, dupa ce si-ar fi batut fiica! Mai multe masini de Politie si o duba de Jandarmi ar fi intervenit ca s-o scape pe copila. Dupa cateva ore de audieri, la iesirea din sectia de politie, mama fetitei, fosta sotie a lui Cristian Boureanu, a oferit o serie de declaratii incredibile.

Dupa ore de audieri si dupa ce a fost chemata de urgenta la sectia de Politie pentru a vedea ce s-a intamplat, Irina, prima sotie a luiCristian Boureanu si mama Ioanei, a iesit destul de suparata. Iar declaratiile facute par sa contrazica cele spuse de Laura Dinca, actuala iubita a lui Cristian Boureanu. 

”Fiica mea nu pleaca de acasa. A venit la mine... A fost agresata... Ea este un copil cuminte”, a spus mama Ioanei.

”Inainte de a pleca in America, ea a fugit de acasa. Ca sa o pedepseasca, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a suparat rau de tot, iar mama ei i-a cumparat alt telefon. In America i-am facut toate poftele. Cand ne-am intors din SUA, am mers la Constanta, unde avem casa in renovare. Cea mica cerea sa o aducem insa la Bucuresti, sa fie alaturi de anturajul ei dubios, cu copii care beau si fumeaza. Tatal ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, in miezul noptii, a luat trenul si a mers la Bucuresti, fara stirea nimanui, cu bani furati din casa, fara telefon, fara nimic... Asta s-a intamplat sambata. Noi am venit in Bucuresti, a urmarit-o, a vazut cu cine umbla si ca fumeaza alaturi de ei, iar acum a vrut sa o duca inapoi la Constanta si sa o mute la o alta scoala. Fata este un copil nebatut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luandu-i telefonul”, a spus Laura Dinca, iubita lui Cristian Boureau. 

politie irina cristian boureanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006412 (s)