News Flash:

Fost senator in coma, dupa ce a intrat cu masina pe contrasens in Buzau

22 Iunie 2018
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

Fostul senator Gheorghe Mirica a fost grav ranit dupa ce, vineri dimineata, a intrat cu masina pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR, pe DN 1B, in Istrita de Jos, judetul Buzau. Fostul senator s-ar fi aplecat in masina sa ridice ceva si ar fi pierdut controlul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei Buzau, Mihail Draghiciu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca accidentul a avut loc pe DN 1B, unde un TIR s-a ciocnit de un autoturism, o persoana fiind incarcerata.

“Din primele verificari efectuate de politisti a rezultat faptul ca un barbat, de 71 de ani, din Bucuresti, care circula cu un autoturism pe DN 1B, pe directia Buzau catre Ploiesti, pe raza localitatii Istrita de Jos a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autotren care circula regulamentar, din sens opus”, a declarat Draghiciu.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca barbatul de 71 de ani este fostul senator Gheorghe Mirica. Acesta se afla in stare grava, fiind in coma.

Fostul parlamentar era singur in masina si, spun sursele citate, cel mai probabil s-ar fi aplecat sa ia ceva de pe jos si atunci a intrat cu masina pe contrasens.

Politistii au intocmit un dosar penal.


gheorghe mirica senator draghiciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006501 (s)