News Flash:

Formidabil. Monica Niculescu, cea mai buna jucatoare din lume la retur

23 Noiembrie 2014
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
monica niculescu

Niculescu, pe primul loc în două dintre cele zece topuri WTA

Două dintre jucătoarele de tenis din România se regăsesc şi ele în partea superioară a clasamentelor statisticilor WTA. Dacă era de aşteptat ca Simona Halep, locul 3 mondial, să facă parte din topurile respective, surpriza este reprezentată de Monica Niculescu (46 WTA), care conduce ierarhia mondială în ceea ce priveşte game-urile câştigate pe serviciul adversarelor. În acelaşi top în care Monica se poate lăuda cu un procentaj de 48,5%, locul doi este ocupat de Simona, cu 47,1% game-uri câştigate la retur. De asemenea, Niculescu şi-a mai adjudecat un premiu, cel al punctelor câştigate pe primul serviciu al adversarelor, cu un procentaj de 43,8%, şi a mai intrat în alte trei clasamente: procentajul pe primul serviciu, locul 5, mingile de break convertite, locul 4, şi punctele câştigate pe serviciul doi al adversarelor, locul 6.

Halep a intrat în şase clasamente

De partea cealaltă, Simona nu se poziţionează pe primul loc în niciun top, însă iese în evidenţă prin constanţă, aflându-se printre jucătoarele redutabile în şase topuri: punctele câştigate cu al doilea serviciu, locul 5, game-urile câştigate la serviciu, locul 10, punctele câştigate pe primul serviciul al adversarelor, locul 3, mingile de break fructificate, locul 5, punctele câştigate pe al doilea serviciu al adversarelor, locul 8, şi game-urile câştigate la retur, locul 2.

Clasamentele statistice ale WTA din 2014, cu procentajele şi numărul meciurilor disputate

Game-uri câştigate la retur

Puncte câştigate pe primul serviciu al adversarelor

Numărul de aşi

Procentajul primului serviciu

Puncte câştigate cu al doilea serviciu

Game-uri câştigate la serviciu

Puncte câştigate cu primul serviciu

Mingi de break salvate

Mingi de break fructificate

Puncte câştigate pe al doilea serviciu al adversarei

  • Simona Halep (23 de ani) a început anul 2014 pe locul 11 WTA, a disputat 62 de meciuri, şi a terminat sezonul pe locul 3 WTA. Titlurile constănţencei din 2014: Doha (Qatar), turneu din categoria Premier 5, a treia ca valoare, şi Bucureşti (România), turneu din seria International, cea mai scăzută ca valoare din circuit.
  • Monica Niculescu (27 de ani) a început anul 2014 pe locul 60 WTA, a disputat 42 de meciuri şi a terminat sezonul pe locul 46 WTA. Jucătoarea născută la Slatina a cucerit un singur turneu în 2014, Guangzhou (China), competiţie din categoria International.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007360 (s)