News Flash:

Folositi acest amestec simplu si nu veti mai vedea niciodata buruieni in gradina!

9 August 2016
153533 Vizualizari | 0 Comentarii
solutie buruieni
Stiati ca si cea mai mica cantitate de Monsanto in mancare poate provoca daune grave rinichilor si ficatului? In ciuda faptului ca multe studii au confirmat aceste lucruri, acest erbicid este in continuare cel mai vandut din lume.
Speram intradevar ca acest lucru se va schimba deoarece exista modalitati de a scapa de invadatorii gradinii fara a utiliza substante chimice nocive.
In acest articol vom impartasi doua retete care sunt mai sigure, mai ieftine si mai eficiente decat Monsanto Roundup.
Ingrediente:
1 l de otet alb sau normal
O sticla spray
Doar umpleti sticla cu otet alb si spray-ati direct pe buruienile din gradina. Aveti grija insa sa nu atingeti si plantele care doriti sa supravietuiasca..
Otetul nu e bun doar in salata, poate fi folosit cu eficienta si la combaterea buruienilor. Il puteti folosi diluat sau nediluat, in functie de cat de extinsa e suprafata acoperita cu plante nedorite. Pulverizarea cu otet se face la pranz, cand soarele este sus pe cer. Otetul nu se aplica daca afara a plouat sau daca in urmatoarele 24 de ore va ploua. Se recomanda utilizarea otetului cu o concentratie de 9% acid acetic. Este mult mai eficient.
Urmatoarea reteta este pentru buruienile mai agresive:
Ingrediente:
1 l de otet alb sau normal dar cu concentratie de 9%
2 cani de saruri Epsom
¼ ceasca de detergent de vase
Sticla spray
Amestec de sare cu otet.
Este indicat sa folositi atat sarea cat si otetul diluate cu apa, in cantitati egale. Important este ca la aplicarea acestei solutii sa profitati din plin de caldura emanata de soare, pentru ca temperatura potenteaza efectul toxic pe care il au atat sarea cat si otetul.
Bicarbonatul de sodiu.
Doza recomandata pentru aceasta solutie este de doua linguri de bicarbonat la o cana de apa. Se aplica in timpul zilei, in intervalul 12:00-15:00.

otet alb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)