News Flash:

Focuri de arma trase la Timisoara, in urma unui scandal izbucnit intre doua familii de etnie roma

15 August 2018
787 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1

Au fost trase trei focuri de arma in fata Spitalului Judetean Timisoara, in urma unui scandal care a izbucnit, in noaptea de luni spre marti, intre doua clanuri de etnie roma. Membrii celor doua familii s-au urmarit cu masinile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis, scandalul a izbucnit, in noaptea de luni spre marti, intre doua familii de etnie roma, care s-au certat in orasul Buzias. La un moment dat, din localitate au plecat doua masini in care se aflau mai multe persoane, care s-au urmarit pana la Timisoara si s-au intalnit in fata spitalului judetean.

Unul dintre barbatii aflati intr-o masina a scos un pistol si a tras trei focuri de arma in aer, astfel ca nicio persoana nu a fost ranita.

Pana la sosirea echipajelor de politie, toate persoane au fugit de la fata locului. Dupa o ancheta care a durat toata noaptea, politistii din judetul Timis au reusit sa-l identifice pe cel care a tras focurile de arma, un barbat in varsta de 45 de ani din orasul Buzias, asupra caruia a fost gasit un pistol Glock, de 9 mm.

Barbatul este audiat de catre politistii din cadrul Serviciului Arme si Munitie din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Politistii timiseni au intocmit un dosar penal pentru uz de arma letala fara drept, detinere ilegala de arma, pistolul fiind adus din Italia, si contrabanda, cu posibilitatea de extindere, in functie de cercetari, si pentru tulburarea linistii publice.


scandal buzias
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006167 (s)