News Flash:

Florin Dragan, noul rector al Universitatii Politehnica Timisoara

22 Ianuarie 2020
812 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Dragan

Universitatea Politehnica Timisoara are un nou rector. Persoana care a fost desemnata sa conduca pentru urmatorii patru ani institutia de invatamant superior tehnic este conf.univ.dr.ing. Florin Dragan. Dragan l-a invins detasat pe contracandidatul sau, Ilare Bordeasu.

A fost nevoie de un singur tur pentru a stabili cine va fi succesorul lui Viorel-Aurel Serban in fruntea Universitatii Politehnica Timisoara. Florin Dragan a castigat la mare distanta fata de Ilare Bordeasu.

Din totalul de 590 de persoane prezente la vot, au existat 573 de voturi valabile. Dintre ele, Florin Dragan a obtinut 418 voturi, adica cu 263 de voturi mai multe decat cele obtinute de Ilare Bordeasu – 155.

In urma procesului de votare, rectorul ales al Universitatii Politehnica Timisoara a fost desemnat conf.univ.dr.ing. Florin Dragan, care ocupase functia de prorector in cadrul institutiei. Urmeaza ca joi, in data de 23 ianuarie 2020, Senatul UPT sa valideze rezultatul alegerilor. Conform procedurii, in perioada 4-10 februarie 2020 se va transmite la Ministerul Educatiei Nationale dosarul referitor la alegerea Rectorului UPT, pentru a fi validat.

Dragan va fi cel de-al 27-lea rector al UPT.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008719 (s)