News Flash:

Florian Walter a fost localizat. Autoritatile romane cer extradarea lui

5 Iunie 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
florian walter
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Ministerul Justitiei a facut o cerere de extradare pe numele lui Florian Walter, omul de afaceri care controleaza compania Romprest si care este cercetat de DIICOT pentru evaziune fiscala, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat.
Magistratii de la Tribunalul Prahova, instanta pe rolul careia a fost inregistrat dosarul penal care are ca obiect "extradarea activa", au admis, joi, cererea formulata de Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala - Biroul National Interpol pentru extradarea lui Florian Walter, in vederea punerii in executare a mandatului de arestare preventiva emis in lipsa pe numele acestuia, in 15 mai.
Florian Walter este dat in urmarire internationala din 19 mai, in baza unui mandat emis de Tribunalul Prahova. Omul de afaceri este cautat din 15 mai, dupa ce instanta a emis pe numele lui mandatul de arestare in lipsa, in urma unor perchezitii care au avut loc in 6 mai.
Surse judiciare declarau, pentru MEDIAFAX, ca omul de afaceri Florian Walter ar fi plecat din tara cu zece zile inainte de inceperea anchetei, unele informatii indicand ca, la un moment dat, fi fost localizat la Monaco.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005452 (s)