News Flash:

FLAVIA pleaca de la „Neatza“! Chiar DANI OTIL a facut anuntul

4 Ianuarie 2017
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
flavia vecina
Celebra „vecina“ din emisiunea matinala „Neatza cu Razvan si Dani“ se pare ca isi doreste sa se reprofileze, asta deoarece chiar in aceasta vineri ea a marturisit in direct ca noul an va fi unul plin de schimbari.

Flavia Mihasan se pare ca a luat prins surpindere pe toata lumea, cand a anuntat in direct ca e foarte posibil ca-n 2017 sa nu mai faca parte din echipa show-ului matinal. De asemenea, pentru a-i intari spusele si Dani Otil a facut anumite marturisiri, care ar putea avea legatura cu decizia „vecinei“.


„Pentru noi este ultima emisiune din an, din toate punctele de vedere, asa ca suntem ca la generic. Eu intru la categoria prezentatori 2. Flavia este tot mai sus. Nu va incalziti cu Like-urile ca o dam afara. De cate ori ne-am atasat mai multe de una dintre fete (...) Nu se mai poate face mare lucru“, a marturisit Dani Otil.


„In fiecare an imi spui ca ma dai afara si nu ma dai. (...) Eu sunt din aia care duce mult. Asta este cea mai frumoasa cerere de demisie ever. Chiar mi vine sa fac ceva in privinta asta“, a adaugat blondina.

flavia mihasan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005736 (s)