News Flash:

Fiul vitreg al lui Corneliu Dobritoiu, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare

22 Decembrie 2014
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
corneliu dobritoiu
Samson Dumitru, fiul vitreg al senatorului Corneliu Dobritoiu, a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la fals si la abuz in serviciu, in dosarul privind un contract de publicitate pentru promovarea turismului.
Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au anulat decizia de achitare a lui Dumitru Samson, dispusa de Judecatoria Sectorului 1 in decembrie 2013, si l-au condamnat pe fiul vitreg al fostului ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru participatie improprie la complicitate la fals intelectual si la abuz in serviciu contra intereselor publice.
Fostul sef al Directiei Promovare si Relatii Internationale din Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) Mili Cristina Motorga a fost condamnata tot la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals. La Judecatorie, aceasta primise o pedeapsa de noua luni de inchisoare cu suspendare.
In cazul inculpatilor Traian Iordanescu, Ileana Vladoiu, Crina Alexandra Chiriac, Mirela Puscoi (Stofring) si Sorina Elena Paul, instanta a incetat procesul penal pentru acuzatia de fals intelectual. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006812 (s)