News Flash:

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Arges a fost arestat pentru talhsrie

7 Martie 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Fiul unui cunoscut om de afaceri din Arges a fost arestat, duminica, pe 30 de zile, de Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges, fiind acuzat ca a furat dintr-un magazin peste 2.600 de lei, dupa ce a batut vanzatoarea, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit imaginilor surprinse de camere, un tanar a intrat, sambata, intr-un magazin la doar un minut de la deschiderea acestuia si a cerut vanzatoarei un pachet de tigari, dupa care a inceput sa loveasca femeia. Ajuns in spatele tejghelei, tanarul a continuat sa loveasca vanzatoarea, dupa care a luat din sertar 2.670 de lei, reprezentand incasarile din ziua precedenta.
Atacul a durat doar 40 de secunde.
Dupa vizionarea imaginilor, politistii l-au identificat drept presupus autor pe Alexandru Mercan, in varsta de 19 ani, fiul unui om de afaceri din Curtea de Arges. Acesta a fost retinut pe 24 de ore, iar duminica Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges a emis pe numele sau mandat de arestare pe 30 de zile pentru talharie.
"Barbatul a fost retinut pe 24 de ore, iar azi (duminica - n.r.) a fost prezentat in fata instantei, care a decis arestarea lui preventiva pe 30 de zile", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Arges, Madalin Zamfir.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006619 (s)