News Flash:

Finantistii din Timisoara intra in greva

12 Noiembrie 2015
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
finante1
Scandalul in care seful Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala a demis doi directori de Regionale ale Finantelor, de la Iasi si Timisoara, nu ramane fara ecou. Considerand ilegale si abuzive deciziile, sindicatul functionarilor bugetari, care ii include si pe cei din Finante, a decis sa ia atitudine.
Astfel, la Bucuresti, vor avea loc demonstratii in fata sediilor Ministerului Finantelor Publice si al ANAF. Totodata, in teritoriu, in intreaga tara, angajatii de la Finante vor protesta. Astfel, intre orele 11 si 14 nu se va lucra cu publicul, angajatii fiind in greva.
Sindicalistii considera masurile decise – hotararea obligativitatii de numire a unui inspector de la Directia de Integritate, pedepsirea celor care nu au aplicat o asemenea masura si sustinerea examenelor de grad numai la sediul Directiilor Regionale ale Finantelor – ca fiind ilegale si abuzive.
Deciziile legate de comisii si cele de destituire a ”rebelilor” au fost luate in doar cateva zile, pe 4, respectiv 9 noiembrie, ca o ”pedeapsa” dupa greva finantistilor, ce a dus la eliminarea maririlor discriminatorii de salarii, numai pentru personalul de la Finante, din aparatul central.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005585 (s)