News Flash:

Filmul "The Woman who left" a primit Leul de Aur

11 Septembrie 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Lav Diaz
"The Woman who left" al cineastului filipinez Lav Diaz a castigat sambata Leul de Aur pentru cel mai bun film in cadrul celei de-a 73-a editii a Festivalului International de Film de la Venetia, semnaleaza AFP.
"Nu imi vine sa cred ca am primit acest premiu. Este prea frumos. Il dedic poporului filipinez, luptei noastre, luptei omenirii", a declarat Lav Diaz pe scena festivalului. Cineastul a mai castigat in februarie, la Festivalul International de Film de la Berlin, Premiul Alfred Bauer pentru "Hele Sa Hiwagang Hapis" (Un leagan cu un mister dureros).
Americanul Tom Ford a urcat pe a doua treapta a podiumului cu "Nocturnal Animals", care a obtinut Leul de Argint — Marele Premiu al Juriului.
Cu Leul de Argint pentru cea mai buna regie au fost recompensati Amat Escalante (Mexic), pentru "La Region salvaje", si Andrei Koncealovsky (Rusia), pentru "Paradise". 
Coppa Volpi pentru cea mai buna actrita a fost obtinuta de Emma Stone pentru rolul interpretat in filmul "La la Land" al lui Damien Chazelle. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006615 (s)