News Flash:

Fililiala PSD Timis are un nou presedinte

20 Iunie 2015
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu
Peste 500 de membri ai PSD din filiala Timiş au fost prezenţi la congresul de alegeri al partidului care s-a desfășurat vineri după-amiază. Noul preşedinte ales este, de fapt, vechiul. Sorin Grindeanu, preşedintele interimar al PSD Timiş, a devenit preşedinte ales, fiind singurul candidat la această funcţie. La alegeri a fost ales nu doar preşedintele, ci şi consiliul judeţean al filialei judeţene, format din 151 de membri, urmând ca în perioada imediat următoare – două săptămâni – să fie ales biroul executiv de către consiliul judeţean.

S-a votat cu mâna sus, renunţându-se la votul secret. Sorin Grindeanu a fost ales în unanimitate de cei prezenţi în sală, scrie tion.ro.

„Vă mulţumesc pentru încredere. Nu-i o perioadă simplă. O să mă strădui să mă ridic la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră. Vă mulţumesc! La muncă!”, a spus Sorin Grindeanu, ministru al Comunicaţiilor în Guvernul Ponta.

Deputatul Sorin Grindeanu a luat locul lui Titu Bojin, îndeplinind funcţia de preşedinte interimar, în decembrie 2014, după ce asupra preşedintelui CJ Timiş a început cercetarea DNA sub control judiciar, fiind suspectat de trafic de influenţă. Acum, Grindeanu a devenit preşedinte ales al PSD Timiş, fiind singurul candidat la această funcţie. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006204 (s)