News Flash:

Filiala PSD Timis il sustine pe Ponta

7 Iunie 2015
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
 Organizatia judeteana Timis a Partidului Social Democrat (PSD) isi exprima sustinerea pentru premierul Victor Ponta, considerand ca prim-ministrul trebuie sa isi duca la bun sfarsit mandatul. 
Deputatul Sorin Grindeanu, presedinte al PSD Timis, sustine ca "un guvern nu se schimba dupa cum vor unii". "Exista un singur mod democratic de a schimba un guvern: Parlamentul. Vedem ca Romania este guvernata bine, avem rezultate economice foarte bune, au fost crescute pensiile si salariile, TVA-ul a fost scazut, si am enumerat doar cateva dintre lucrurile bune facute de acest guvern. Cat timp are sustinerea Parlamentului, Victor Ponta trebuie sa ramana prim-ministru. Noi suntem alaturi de el", se arata intr-un comunicat de presa remis sambata AGERPRES. 
Aceeasi opinie au impartasit-o, vineri, si participantii la Conferinta de alegere a noii conduceri a PSD Timisoara, la care a fost ales ca nou presedinte al organizatiei Sebastian Raducanu, la care au participat aproape 500 de delegati, dar si membrii Biroului Permanent al PSD Timis. In finalul intrunirii a fost adoptata si o Rezolutie prin care Organizatia judeteana Timis a PSD ii cere premierului Victor Ponta sa nu demisioneze si sa isi duca mandatul la bun sfarsit. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010773 (s)