News Flash:

Fetita ei plangea intr-una, de cateva zile, iar medicii i-au spus ca e constipata. Cand s-a uitat cu atentie in pampersul ei, a fost socata de ce a gasit!. „Vreau sa stiu cine e vinovat pentru asta!”

22 Septembrie 2017
3193 Vizualizari | 0 Comentarii
fetita

Femeia a facut tot posibilul ca problema ei sa fie mediatizata, pentru ca alti bebelusi sa nu treaca prin cosmarul acesta.


Michelle Yates nu reusea sa-si dea seama de ce fiica ei plangea de mai multe zile, insa cand s-a uitat mai atent la scutecul ei a facut o descoperire socanta: acesta avea bucati metalice ascutite in tesatura interioara, care nu erau vizibile in mod obisnuit.

 

Initial, medicii i-au spus ca durerile fetitei de 5 luni sunt provocate de constipare iar taieturile au aparut pentru ca fata se zbatea mult din cauza durerilor. Apoi, cand ii schimba pampersul, a facut descoperirea.

In mod lesne de inteles, femeia a fost revoltata si a luat legatura atat cu producatorul scutecelor cat si cu magazinul care i-a vandut, asteptand o lamurire oficiala.

“Nu vrem despagubiri materiale, insa am dori sa stim ce s-a intamplat, sa fie declansata o ancheta transparenta, pentru ca alti bebelusi sa nu mai treaca prin asta”, a spus tatal micutei.


Acesta nu este un incident singular, altele asemanatoare fiind raportate in mai multe zone ale lumii:

 


femeia mediatizata michelle yates
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009668 (s)