News Flash:

Femeia care a ucis o romanca in Emiratele Arabe Unite a fost executata

13 Iulie 2015
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Alaa Badr Abdullah al Hashemi
Autoritatile din Emiratele Arabe Unite au executat, luni, o femeie condamnata pentru terorism, dupa uciderea unei educatoare americane de origine romana, Ibolya Ryan, in decembrie, relateaza agentia oficiala WAM, citata de Reuters in pagina electronica.
Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, in varsta de 31 de ani, a fost condamnata la moarte pentru ca a ucis o educatoare identificata ca fiind Ibolya Ryan, de origine romana, mama unor gemeni in varsta de 11 ani, injunghiind-o in toaleta unui centru comercial din Abu Dhabi.
Hashemi a fost de asemenea condamnata pentru ca a infiintat un cont pe retelele de socializare pentru a raspandi ideologia extremista cu intentia de a submina autoritatile si pentru ca a oferit bani organizatiilor militante in vederea comiterii de atacuri, a precizat agentia WAM.
Politia a precizat ca Hashemi s-a radicalizat pe Internet si ca intentiona sa ucida un cetatean strain la intamplare, nu neaparat un american.
Ryan, in varsta de 47 de ani, era cetatean american si a fost formata in Statele Unite, fiind repartizata in EAU in septembrie 2013. Potrivit unei inregistrari video, ea a fost ucisa de o persoana care purta roba traditionala si val integral.
Femeia poate fi vazuta in imagini cum se plimba linistita in mall, dupa care ia un ziar si dispare pe un hol. Dupa o ora si jumatate, ea reapare si fuge catre un lift. O femeie incearca sa o opreasca sa intre in lift, dar se retrage. Persoana suspecta iese apoi grabita din mall. Un oficial a declarat ca o "lupta" a avut loc intre victima si atactor in toaleta femeilor chiar inainte de injunghiere.
Emiratele Arabe Unite, o federatie de sapte state, este un aliat al occidentalilor, o tara in care numarul strainilor este mai mare ca al populatiei locale si care se prezinta drept un "paradis" intr-un Orient Mijlociu afectat de conflicte. EAU face parte din coalitia condusa de Statele Unite impotriva gruparii Statul Islamic (SI) in Irak si Siria. Mediafax.ro

ibolya ryan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005929 (s)