News Flash:

Femeia a cumparat o geanta pentru scutece si pampers cu doar 11 lei, dar acasa a auzit sunete venind din ea... Ce a gasit in captuseala a lasat-o cu gura cascata

22 Septembrie 2017
4962 Vizualizari | 0 Comentarii
geanta
Sarah Thomas este unul dintre acei oameni care merg prin targuri de vechituri, cumpara obiecte pentru a le revinde apoi. Pentru ea e un fel de activitate care-i face placere in timpul liber, mai ales ca ii aduce si ceva bani in plus.
Ultima data cand Sarah a vizitat un targ de vechituri, a cumparat o geanta pentru scutece si pampers, a platit doar 3 dolari, echivalentul a 11 lei, si a crezut ca a facut o afacere excelenta. Totusi, nu-si putea imagina ce ascundea aceasta geanta speciala inauntru!
Cand Sarah a ajuns acasa si a examinat mai atent geanta, a observat ca era un pic mai grea decat ar fi trebuit sa fie. In plus, a auzit sunete ciudate venind din ea, de parca era ceva inauntru.
Dupa o inspectie detaliata, femeia a gasit o mica gaura, a rupt-o si a deschis-o, si nu mica i-a fost mirarea atunci cand a vazut o camera video digitala cu un card de memorie. Fiind o persoana onesta, Sarah a decis sa gaseasca proprietarii de drept ai camerei, asa ca a facut cateva poze si le-a postat pe Facebook.
Datorita faptului ca postarea ei a fost distribuita de multi oameni, proprietarul a contactat-o pe femeie in mai putin de o ora!
Sarah a returnat camera si cardul de memorie si a fost fericita ca acea persoana si-a putut recupera cu ajutorul ei fotografiile si imaginile care reprezentau amintiri placute si valoroase, petrecute cu cei dragi. Ele puteau sa ramana pierdute pentru totdeauna, dar din cauza ei, o familie se poate bucura din nou de ele.
b43

Galerie Foto

aparat
sarah thomas targuri vechituri sarah
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011638 (s)