News Flash:

Federer reactioneaza in scandalul blaturilor din tenis

19 Ianuarie 2016
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
federer dubai
Dupa primul meci al lui Roger Federer la Openul de tenis al Australiei, toata lumea astepta reactia sa referitoare la presupusele meciuri trucate si acoperite de ATP, iar raspunsul elvetianului a spus ca si-ar ''dori sa auda nume''.

Federer s-a aratat sceptic. ''Nu stiu exact ce este nou aici. Am auzit ca sunt lansate nume vechi. Aceasta afacere a fost discutata'', a comentat recordmanul de titluri de Mare Slem, fara sa precizeze la ce afacere face referire.

Cand un jurnalist l-a intrebat despre eventuala prezenta a unor castigatori de turnee de Mare Slem printre banuiti, fostul numar 1 mondial a raspuns: ''Cine? Ce? Sa arunci asta asa. Este usor sa faci asta. Mi-as dori sa aud nume. Cel putin ar fi ceva concret si am putea discuta. Nu are niciun sens sa dau un raspuns care ar putea fi o pura speculatie''.

Contrar lui Novak Djokovic, care a confirmat ca a fost obiectul unei tentative decoruptie in 2007, Federer a asigurat: ''Nu am fost abordat niciodata. Si nu am auzit niciodata vorbindu-se despre asta, niciun jucator nu a abordat subiectul in vreo sedinta. Nici nu stiam ca exista asa ceva''. 

federer afacere mare slem jurnalist novak djokovic coruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006294 (s)