News Flash:

Fed Cup 2018: Romania s-a calificat in Grupa Mondiala si REVINE in elita tenisului mondial. Halep a castigat meciul cu Patty Schnyder, in a treia confruntare de la Cluj-Napoca

22 Aprilie 2018
881 Vizualizari | 0 Comentarii
simona

Liderul mondial ne duce in Grupa Mondiala! Romania revine dupa doi ani elita tenisului! Halep a facut o demonstratie de forta, castigand si al treilea punct al intalnirii cu Elvetia. Romania a invins Elvetia si s-a calificat in Grupa Mondiala din Fed Cup, acolo unde tricolorele nu au mai fost din anul 2016.
Simona Halep (1 WTA) a trecut de Patty Schnyder (149 WTA) cu 6-2, 6-1, ducand la 3-0 scorul intalnirii de la Cluj-Napoca.
Al patrulea meci de simplu dintre Sorana Cirstea si Viktorija Golubic nu va mai avea loc, trecandu-se direct la jocul de dublu. Soranei i se daduse credit pentru ziua a doua dupa ce sambata a fost rezerva.
Simona Halep (1 WTA) a avut rolul de a transa calificarea duminica, in cea de-a treia intrecere, dupa ce a intalnit-o de la ora 12:10 pe Patty Schnyder, dupa o inlocuire de ultimul moment decisa de echipa Elvetiei a jucatoarei Timea Bacsinszky.

Romania este foarte aproape sa revina dupa doi ani in Grupa Mondiala din Fed Cup, iar calificarea poate fi obtinuta mai usor decat se asteptau Simona Halep si compania. Jucatoarele tricolore au luat un avans considerabil in prima zi, astfel ca duminica mai au nevoie de un singur punct din trei partide pentru a-si adjudeca intalnirea cu Elvetia.


halep fed cup patty schnyder
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004956 (s)