News Flash:

FC Barcelona este din nou REGINA LUMII

7 Iunie 2015
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
barcelona liga
Formatia FC Barcelona a castigat Liga Campionilor pentru a cincea oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, la Berlin, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Juventus Torino, in finala competitiei.
Pentru FC Barcelona au marcat Ivan Rakitici '4, Luis Suarez '68 si Neymar '90+7, iar pentru Juventus a inscris Alvaro Morata, in minutul 55.
Juventus Torino: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra (Coman '89)- Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal (Pereyra '79)- Morata (Llorente '85), Tevez. Antrenor: Massimiliano Allegri
FC Barcelona: Ter Stegen - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Rakitici (Mathieu '90+1), Busquets, Iniesta (Xavi '78)- Messi, Suarez (Pedro '90+5), Neymar. Antrenor: Luis Enrique
Cartonase galbene: Vidal '11, Pogba '41 / Suarez '70
Meciul a fost arbitrat de turcul Cuneyt Cakir, ajutat de asistentii Bahattin Duran si Tarik Ongun si de aditionalii Hüseyin Göçek si Barıs Simsek . Rezerva a fost suedezul Jonas Eriksson. .
Capitanul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a primit trofeul Ligii Campionilor de la presedintele UEFA, Michel Platini.
Jucatorii si staful echipei catalane si-au primit medaliile pentru castigarea trofeului tot de la seful UEFA, primul care a fost premiat fiind antrenorul Luis Enrique.
Inainte de premierea formatiei catalane, au fost onorati componentii brigazii de arbitri, in frunte cu centralul Cuneyt Cakir.
Au urmat componentii echipei Juventus Torino, condusi de antrenorul Massimiliano Allegri si capitanul Ginaluigi Buffon. Jucatorii torinezi au fost imbratisati de presedintele clubului, Andrea Agnelli, aflat pe podium alaturi de omologul sau de la FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, secretarul general al UEFA, Giani Infantino, si Michel Platini.
FC Barcelona a mai castigat Liga Campionilor in 1991–1992, 2005–2006, 2008–2009 si 2010–2011.
Xavi Hernandez s-a aflat la a 151-a prezenta la un meci de Liga Campionilor, un record, acesta fiind si ultima sa partida la FC Barcelona.
Juventus a jucat finala Ligii Campionilor pentru a opta oara, pierzand sase dintre acestea.
FC Barcelona succede in palmares formatiei Real Madrid, care s-a impus anul trecut.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006266 (s)