News Flash:

Faur Isaia, cel care l-a atacat in 2000 pe Constantinescu cu cerneala, a rupt cordonul de SPP-isti ca sa ajunga la Iohannis

21 Iunie 2016
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohanis2 1
Timisoreanul care l-a atacat, in urma cu 16 ani, pe Emil Constantinescu, Faur Isaia, a rupt cordonul de SPP-isti si a vrut sa ajunga marti, la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care se afla in Sibiu intr-o vizita oficiala alaturi de presedintele Germaniei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Surse oficiale au declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca Faur Isaia a vrut sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis pentru a-i inmana o petitie, trecand de cordonul de SPP-isti format in fata Primariei Sibiu, sarind, din multime, cu un plic in mana, spre seful statului.
Aceleasi surse au declarat corespondentului MEDIAFAX ca barbatul este Faur Isaia, cel care, in 2000, l-a stropit cu cerneala pe presedintele statului de atunci, Emil Constantinescu. Isaia nu avea acte la el, fiind luat de fortele de ordine si dus intr-o sectie de politie din Sibiu pentru legitimare.
In timp ce era inconjurat de SPP-isti, Faur Isaia incerca sa se apropie de presedinte, iar pentru a detensiona situatia, Klaus Iohannis s-a indreptat spre el si i-a spus ca se va ocupa de problema lui mai tarziu.
Imediat dupa ce a fost luat Isaia, presedintele a salutat oamenii adunati in fata Primariei Sibiu, care l-au aplaudat si a spus, zambind: „De mult nu am mai fost aici”.
Incidentul s-a petrecut inainte de sosirea la Primarie a sefului de stat german, Joachim Gauck.

timisoreanul emil constantinescu faur isaia klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)